Yanal: Kazaya uğradık

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, Gaziantepspor karşısında kaybedilen 2 puanın kendilerini şampiyonluk yarışından koparmayacağını söyledi. Zirve yarışında bu tür kazaların yaşanmasının normal olduğunu dile getiren Yanal, "Maalesef ilk yarıda y

Yanal: Kazaya uğradık

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, Gaziantepspor karşısında kaybedilen 2 puanın kendilerini şampiyonluk yarışından koparmayacağını söyledi.

Zirve yarışında bu tür kazaların yaşanmasının normal olduğunu dile getiren Yanal, "Maalesef ilk yarıda yakaladığımız net gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Takım savunması yaptığımız dönemde kalemizde golü gördük. Sonrasında ataklarımız yoğunlaştı, ancak Gaziantepspor çok iyi direndi. Güçlü bir takım. Zirve yarışına giderken, maalesef böyle kazalar olabilmektedir. Sahadaki mücadelemiz genel olarak iyiydi. Ancak daha şuurlu olmamız gerekiyor. Zirve yarışımız lig sonuna kadar sürecektir. İyi yoldayız. Ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız. Eksiklerimiz olmasına rağmen iyi yoldayız. Yeni kurulan bir ekibiz, eksiklerimiz var" diye konuştu.

Yanal, 3 gün sonra Gaziantepspor ile kupa maçına çıkacaklarını hatırlatarak, hedeflerinin kupada final oynamak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor