Yanal: Kanatları kullanamadık

Trabzonspor Teknik Patronu Yanal, ilk yarı kanatları hiç kullanamadıklarını ve ortaya doğru bir yığılma olduğunu söyleyerek, ikinci yarıda 3 forvete dönerek defansif ve ofansif olarak kanatları etkili hale getirdik dedi.Kontrollü oynadıklarını ve rakibe p

Yanal: Kanatları kullanamadık

Trabzonspor Teknik Patronu Yanal, ilk yarı kanatları hiç kullanamadıklarını ve ortaya doğru bir yığılma olduğunu söyleyerek, ikinci yarıda 3 forvete dönerek defansif ve ofansif olarak kanatları etkili hale getirdik dedi.

Kontrollü oynadıklarını ve rakibe pozisyon vermediklerini söyleyen Yanal “ Önemli olan kazanmaktı, deplasmanda kazanmak, dışarıda kazanmak takıma güven getirecektir, ileriki haftalarda artan bu güvenle daha iyi bir takım haline geleceğiz” dedi.

Ali Yalçın “Penaltımız Verilmedi”

Denzilispor Teknik direktörü Ali Yalçın, son dakikalarda bir penaltılarının verilmediğini söyleyerek, oyunu güzelleştirmeye çalıştık, genç bir takımla iyi mücadele verdik dedi. Kendilerinin oyunu güzelleştirme açısına yaptıkları mücadeleyi hakem Özgüç  Türkalp'ın  oyunu çirkinleştirdiğini vurgulayarak “Trabzonspor'dan daha iyi pozisyonları vardı, 3 haftadır bu takım hakemlerden çok çekti” şeklinde konuştu.

Egemen Korkmaz "Hedefleri olan bir takımız"

Genel anlamda iyi savunma yapan takım olduklarını söyleyen Bordo Mavili futbolcu Egemen" İyi müdafa yapan bir takımız Zaman zaman bazı isimler ön plana çıkabilir. Hedefleri olan bir takımız bu hedefler doğrultusunda da devam etmeye çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler