Yanal kalsın Futbolcular gitsin

Trabzonspor'u 4 kez şampiyon yaparak Türk futbol tarihine ismini yazdıran Ahmet Suat Özyazıcı, “Hep hocalar gönderildi, bugün tersi yapılsın” dedi

Yanal kalsın Futbolcular gitsin

“Bugüne kadar hep hocalar değişti başarılı olunmadı, şimdi sıra takımı değiştirmeye geldi” diyen Ahmet Suat Özyazıcı, şunları söyledi: “Çünkü bu futbolcularla fazla bir şey yapmak mümkün değil.Yeni yapılanmaya herkesin sabretmesi ve hemen başarıyı beklememesi lazım. Trabzonspor'da yıllardır alışılagelmiş düzeni artık son verdirmek gerekir. Örneğin, Ziya Doğan geldi, istediği başarıyı elde edemedi. Şimdi yeni bir hoca geldi aynı şekilde elindeki kadro ile beklentilere cevap veremedi. Bunun için yönetimin mevcut kadroyu baştan aşağıya yenileme operasyonuna olumlu bakıyorum.”

KOMİTE ŞART

Bordo-Mavililer'in duayen teknik direktörü Özyazıcı, futbolda son dönemlerde yönetici anlamında sıkıntı çekildiğini de belirterek, “Çünkü eskiden olduğu işin içinden, yani amatörden gelen insanlar yönetimlerde görev alamıyor. Şimdi parayı veren yönetimlere giriyor. Bu da işin bilinmemesinden dolayı fazla hatanın yapılmasına neden oluyor. O'nun için Trabzonspor'da 4-5 kişilik bir izleme ekibi olmalı. Bu ekibin başında da yönetim ve teknik heyetle istişareyi sağlayacak biri olmalı” dedi.

SIRASI DEĞİL!

Özyazıcı ayrıca takım içerisinde yapılması düşünülen operasyonla ilgili olarak da ilginç değerlendirmelerde bulundu ve “Trabzonspor yönetimi, gelecek sezon için yapmayı planladığı operasyonun uygulaması konusunda ise hatalı davranıyor. Böyle bir düşünceyi maçların devam ettiği bir dönemde kamuoyuna açıklamak takımdaki oyuncuların moralini bozmaktan başka bir işe yaramaz. Bana göre yönetim bu tür açıklamalar yapmamalıydı” dedi.

Haluk Ayyıldız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor