Yanal kalfası ile karşı karşıya

Spor Toto Süper Ligin 16. Haftasında oynanacak olan Balıkesirspor-Trabzonspor karşılaşmasında usta-kalfa kapışmasına sahne olacak.Spor Toto Süper Ligin 16.haftasında Trabzonspor’un deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor karşılaşması zorluk derecesi yanında

Yanal kalfası ile karşı karşıya

Spor Toto Süper Ligin 16. Haftasında oynanacak olan Balıkesirspor-Trabzonspor karşılaşmasında usta-kalfa kapışmasına sahne olacak.

Spor Toto Süper Ligin 16.haftasında Trabzonspor’un deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor karşılaşması zorluk derecesi yanında duygusal anların yaşanmasına da sahne olacak. Eski Trabzonsporlular'ı bir araya getirecek olan karşılaşmada, Bordo-mavililerin teknik patronu Ersun Yanal’ın, kader birliği yaptığı eski yardımcısı Balıkesirspor teknik direktör Kemal Özdeş ile bu kez rakip olarak ilk kez karşı karşıya gelecek. Ersun Yanal ve Kemal Özdeş, 2007-2009 sezonları arasında Trabzonspor’da birlikte görev yapmıştı.

Trabzonspor’un eski oyuncuları kaleci Zeki Ayvaz ve Alanzinho, görev almaları halinde eski takımları bordo-mavili takıma karşı ilk kez forma giyecekler. Brezilyalı oyuncu Alanzinho, dönemin teknik direktörü Ersun Yanal’ın isteği üzerine 2008 sezonunda Trabzonspor’a transfer olmuştu. Oyuncu 2008-2014 sezonlarında Karadeniz ekibinde forma giymişti. Kaleci Zeki Ayvaz ise Trabzonspor’un alt yapısında yetişirken bu sezon başında Balıkesirspor’a kiralık olarak gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler