Yanal kadroyu bozmayacak

Süper Lig'e Ankaraspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor'da tek hedef, Ankaragücü deplasmanından da 3 puanla ayrılmak. Kadroyu bozmayacak Trabzonspor, sezonun ilk deplasman sınavında bu akşam Ankaragücü ile karşılaşacak. Bordo-Mavililer'de bonservis soru

Yanal kadroyu bozmayacak

Süper Lig'e Ankaraspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor'da tek hedef, Ankaragücü deplasmanından da 3 puanla ayrılmak.

Kadroyu bozmayacak
Trabzonspor, sezonun ilk deplasman sınavında bu akşam Ankaragücü ile karşılaşacak. Bordo-Mavililer'de bonservis sorununu halledemeyen Tony Sylva ve ülkesinden henüz dönmeyen Nijeryalı Isaac kafilede yer almadılar. Süper Lig'e sahasındaki 2-0'lık Ankaraspor galibiyetiyle başlayan Bordo-Mavililer'de tek hedef ikinci maçtan da galibiyetle ayrılmak. Yanal'ın sahaya ilk karşılaşmadaki onbirle çıkması bekleniyor.

Kanat çalıştılar
Tecrübeli çalıştırıcı Yanal'ın, karşılaşmanın başlama saati olan 21.00'de suni çimde yaptırdığı idmanlarda kanat organizasyonları üzerinde durduğu öğrenildi. 19 Mayıs Stadı'nın zemininin sentetik çim olması sebebiyle teknik heyetin, futbolcularını sakatlanmasından çekindiği öğrenildi. Futbolseverlerin mücadeleye yoğun ilgi göstermesinin beklendiği ve karşılaşmaya olan ilginin maç saatine yakın daha da artacağı öğrenildi.

MKE ANKARAGÜCÜ : Serkan El Yasa Dos Santos Moin İlkem Gökhan
İbrahim Ege Cem Can Murat Erdoğan Jaba Mehmet Yılmaz

TRABZONSPOR: Tolga Serkan Egemen Song Cale Yattara Selçuk Hüseyin Colman Gökhan Umut

STAT:19 Mayıs
YAYIN: Lig TV
SAAT: 21.00
HAKEMLER: Hüseyin Gökçek Tarık Ongun Orkun Aktaş

Hüseyin Gökçek'le 1 galip, 1 mağlup

Ankaragücü-Trabzonspor karşılaşmasını Hüseyin Gökçek yönetecek. Gökçek, bugüne kadar Bordo-Mavililer'in iki maçında görev yaptı. Trabzonspor, Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığı mücadeleyi 3-0 kaybederken, sahası Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ağırladığı Sivasspor'u ise 2-0 mağlup etmişti.

Geçen yıl deplasmanda Ankaragücü'nü 2-0 yenen Karadeniz temsilcisi, son 5 sezonda rakibiyle oynadığı karşılaşmalarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. İki takım arasında 61. randevu öncesi Trabzonspor'un, galibiyetlerde 30-15 üstünlüğü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor