Yanal "İyi oynadık ama olmadı"

Yanal, “Oyuncu değiştirdikten sonra oyundan geriye düştük ve son dakikada yediğimiz golle maçı verdik. Oyuncularımızın kazanma ve oynama iştahı çok iyi ancak sonuca gitmede etkinlikleri yok.  Gösterdikleri efordan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Beşiktaş

Yanal "İyi oynadık ama olmadı"

Yanal, “Oyuncu değiştirdikten sonra oyundan geriye düştük ve son dakikada yediğimiz golle maçı verdik. Oyuncularımızın kazanma ve oynama iştahı çok iyi ancak sonuca gitmede etkinlikleri yok.  Gösterdikleri efordan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Beşiktaş iyi savunma yaptı. Arkadaki oyuncuları ve ön liberoları çok iyi oynadı. Ceza sahasına çok fazla top atacak imkanlarımız olmasına rağmen özellikle ilk yarıda bunu da yapamadık. Rakibimize gol pozisyonu vermedik ama 2 gol yedik. Futbol böyle bir oyun. Önemli olan futbolcuların kazanma iştahı. Bizim takım oynamasını da biliyor kazanmasını da. Her ikisine de başaracak düzeye geleceğiz” dedi.

 

Türkiye Kupası'nda gruptan çıkma şanslarının zorlaştığını da dile getiren Yanal, “Biz her maçı kazanmak için çıkacağız ama işimiz zorlaştı tabii ki. Taraftarlar takımlarını fazlaca desteklediler hem de maç sonunda alkışladılar. Onlara da teşekkür ediyorum ve kutluyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor