Yanal imzayı attı!

Tarihin belki de en hızlı imza töreninde 1,5 yıllık sözleşmeyi imzalayan Ersun Yanal ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu soru almadı. Sadece başkan Hacıosmanoğlu kısa bir açıklama yaparken, "Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk inşallah yukarı

Yanal imzayı attı!
Tarihin belki de en hızlı imza töreninde 1,5 yıllık sözleşmeyi imzalayan Ersun Yanal ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu soru almadı.
 
Sadece başkan Hacıosmanoğlu kısa bir açıklama yaparken, "Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk inşallah yukarıya doğru yükseliş olacak" dedi.
 
Bu arada ikili Trabzonspor bayrağı önünde poz verirken, hiç soru alınmadı. Hacıosmanıoğlu, Ersun Yanal'ın cuma günü basına gerekli açıklamaları yapacağını ifade ederken, sadece Yanal bir basın mensubunun "İdmana çıkacak mısınız?" sorusuna "evet" yanıtı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor