Yanal ikinci antremanında

Futbolcularla tek tek ilgilenen Ersun Yanal, hareketleri yapmakta zorlananlara yardım ettiTrabzonspor, yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. İlk bölümü basına açık olarak yapılan antrenmanda oyuncularıyla

Yanal ikinci antremanında

Futbolcularla tek tek ilgilenen Ersun Yanal, hareketleri yapmakta zorlananlara yardım etti

Trabzonspor, yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. İlk bölümü basına açık olarak yapılan antrenmanda oyuncularıyla tek tek ilgilenen Yanal, hareketleri yapmakta zorlanan futbolculara yardımcı oldu.

ANTRENMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Vahid Halilhodziç'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından dün kente gelen Ersun Yanal, sözleşme imzaladıktan sonra akşam saatlerinde basına kapalı olarak ilk antrenmanını yaptırdı. Milli takım arasını iyi değerlendirmek isteyen Yanal, bugün de çift antrenman programı yaptı. Sabah saat 10.00'da gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık olan çalışmada Yanal'ı adeta bir basın ordusu takip etti. Yaklaşık 40 gazetecinin izlediği Trabzonspor antrenmanının basına açık bölümünde takıma açma – germe hareketleri yaptırıldı. Bu bölümde futbolcularla tek tek ilgilenen Ersun Yanal, hareketleri yapmakta zorlananlara yardım etti.

9 EKSİKLİ ANTRENMAN

Trabzonspor'un bu sabah yaptığı antrenmana milli takımlarda bulunan Mehmet Ekici, Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani, Papadopoulos ve Uğurcan'la birlikte izinli olan Constant katılmadı. Özel işleri için ülkesine giden Cardozo ise döndü ve antrenmanda yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor