Yanal ideal 11'ini buldu

 Yeni sezon öncesinde tüm Trabzonspor camiasının kafasında bazı soru işaretleri vardı... Kimileri yeni kadronun uyum sürecinin uzamasından endişe ediyor, kimisi çok sayıda alternatif arasından ideal 11 oluşturmanın zorluğuna değiniyordu. Ancak liglerin ba

Yanal ideal 11'ini buldu
 
Yeni sezon öncesinde tüm Trabzonspor camiasının kafasında bazı soru işaretleri vardı...

Kimileri yeni kadronun uyum sürecinin uzamasından endişe ediyor, kimisi çok sayıda alternatif arasından ideal 11 oluşturmanın zorluğuna değiniyordu. Ancak liglerin başlamasıyla beraber kafalardaki soru işaretleri çok geçmeden yerini net bir tabloya bıraktı. Çünkü Bordo-Mavililer'in hocası Ersun Yanal, birkaç nokta hariç as takımını belirledi.

Sağ kanat Gineli'ye bağlı
Yanal'ı tercihe iten mevkilerden biri kale. Kaleyi Tolga'ya emanet eden tecrübeli hocanın Sylva'nın lisansı çıkması halindeki seçimi merak konusu. Defansta Cale, Song ve Egemen'in yeri bu formlarıyla garanti. Sağ kanat Yattara'ya göre şekilleniyor. Gineli yoksa Tayfun geride Serkan önde oynuyor. O döndüğünde ise birine kulübe görünüyor. Orta alanda Selçuk, Colman ve Hüseyin, forvette de Umut ve Gökhan şimdilik rahat.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor