Yanal: Gereksiz mücadele

Ersun Yanal Metalist Maçının radından açıklamalarda bulundu.Yanal “Maç kazanırsınız, 3 puanlık avantaj olur. Kazanırken kazanımlar elde edersiniz, bu önemli.. Son 10 dakikadaki kazanım, 80 dakikadan daha fazlaydı. Oyun felsefesi oluşturmak gerekli. Mücade

Yanal: Gereksiz mücadele

Ersun Yanal Metalist Maçının radından açıklamalarda bulundu.

Yanal “Maç kazanırsınız, 3 puanlık avantaj olur. Kazanırken kazanımlar elde edersiniz, bu önemli.. Son 10 dakikadaki kazanım, 80 dakikadan daha fazlaydı. Oyun felsefesi oluşturmak gerekli. Mücadele eden, her dakika oyuna asılan yaptıklarını geliştiren bir takım olmak lazım. 1-0 da kazanırdık maçı ama bu kazanımı olmazdı. Son 10 dakika kazanımı için oyuncularımı kutlarım. 1-1'den sonra tavırdır, bu tavrı göstermeleri gerekiyor, gösterseler zevk alacaklardı. 80 dakikayı bana göre boşa harcadılar, gereksiz bir oyundu. Her dakika iyi oynayan bir takım olmamız gerekiyor.

Yendiğimiz taktirde zirvede çıkıp karşı gruptan gelen rakibin avantajı olacak. Galibiyet için oynayacağız, her yerde yenmek için oynuyoruz. Ülke puanları için de güzel bir gece oldu bugün. Ülkeye kazandırdığımız puanla önümüzdeki senelerdeki Avrupa maçlarımız için avantaj elde ettik. Takım olarak Varşova maçına kadar farklı boyuta geçmemiz gerekiyor. Bizi izleyenlerin, gönül verenlerin arzu ettikleri 80 dakika değil, 10 dakikadaki oynayan takım haline gelmemiz lazım. Bunu oyuncularla da paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor