Yanal futbolcularla tanıştı

Ziya Doğan'ın görevinden ayrılmasından sonra Teknik Direktör arayışlarına giren Trabzonspor dün akşam prensip anlaşmasına vardığı Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ile söz kesti.Trabzonspor'da resmi görevine Cumartesi günü atacak olduğu imz

Yanal futbolcularla tanıştı

Ziya Doğan'ın görevinden ayrılmasından sonra Teknik Direktör arayışlarına giren Trabzonspor dün akşam prensip anlaşmasına vardığı Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ile söz kesti.

Trabzonspor'da resmi görevine Cumartesi günü atacak olduğu imzadan sonra başlayacak olan Ersun Yanal, Trabzonspor 'un Kayserispor ile bu akşam oynayacak olduğu karşılaşmayı izlemek için Bordo- Mavililerin Kayseride kamp yaptığı oteline gelerek futbolcularla tanıştı.

Bordo- Mavili futbolcularla maç öncesi bir buçuk saate yakın toplantı yapan Yanal 5 yardımcısını da yanında getirdi. Bu akşam ki Kayserispor maçını izledikten sonra İstanbul gidecek.

Başkan Albayrak'ın ofisinde bugün bir araya gelecek olan Ersun Yanal bir yıl opsiyonlu 3 yıllık imza atacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler