Yanal futbolcuları neden uyardı?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü karşısında savunma oyuncularının performansından memnun olurken, pozisyonları basitçe harcayan ileri uç elamanlarını uyardı. Yanal, Beşiktaş karşısında aynı hataların tekrarlanmamasını istedi. Turkcell

Yanal futbolcuları neden uyardı?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü karşısında savunma oyuncularının performansından memnun olurken, pozisyonları basitçe harcayan ileri uç elamanlarını uyardı. Yanal, Beşiktaş karşısında aynı hataların tekrarlanmamasını istedi.


Turkcell Süper Lig'in ilk 2 haftasında elde ettiği Ankaraspor ve Ankaragücü galibiyetleri ile adından söz ettirmeye başlayan Trabzonspor, sezona iyi bir başlangıç yapmanın keyfini yaşıyor. Kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına moralli başlayan Bordo-mavili takım, zorlu karşılaşmaya kilitlendi.

Savunma oyuncularının performansından memnun olan Teknik Direktör Ersun Yanal, çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunları değerlendiremeyen forvet oyuncularını ise uyardı.

Ankaragücü maçının son bölümlerinde girdikleri pozisyonları değerlendiremeyen ve ciddiyetten uzak bir görüntü sergileyen ileri uç elamanlarına ikazlarda bulunan deneyimli teknik adam, aynı hataların Beşiktaş maçında tekrarlanmamasını istedi.


Nijeryalı oyuncu Isaac'ın takıma katılmasıyla birlikte Gökhan Ünal ve Umut Bulut'a daha çok baskı kurarak takıma daha faydalı olmalarını sağlamayı hedefleyen Yanal, böylelikle forvet oyuncularının daha dikkatli olmaları noktasında mesaj verdi. Nijeryalı oyuncunun takıma katılmasıyla birlikte golcü oyuncular, Ersun Yanal'dan formayı almak için büyük bir rekabete girecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler