Yanal frene bastı

Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen ve şampiyonluk kovalayan Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyordu. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, dün sabah hafif bir çalışma yapan Bordo-Mavililer'de futbolcuların neşeli ve istekli t

Yanal frene bastı

Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen ve şampiyonluk kovalayan Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyordu. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, dün sabah hafif bir çalışma yapan Bordo-Mavililer'de futbolcuların neşeli ve istekli tavırları dikkat çekti. Isınma hareketlerinin ardından, topla çalışma yapan Karadeniz temsilcisi, idmanı kısa süreli kros çalışmasıyla noktaladı. Erken saatlerde yapılan antrenmanın ardından aileleriyle zaman geçiren oyuncular, 2009 yılını da hep birlikte karşıladı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, bugün takıma izin vermesi de kafilede memnuniyetle karşılandı. Trabzonspor hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Papy mercek altında

Trabzonspor'un yıldız ismi İbrahima Yattara, devre arasında transfer edilen Burundili Faty Papy'yi yakından takip ediyor ve takıma adapte olmasında yardımcı oluyor. Antrenmanlardaki performansıyla formda olduğu gözlenen Gineli futbolcu, “Şampiyonluğa çok yakınız. Hepimiz elimizden geleni yapıp, bu sezon özlenen şampiyonluğu getireceğiz. Kadromuz da, kalitemiz de şampiyonluğu yaşayacak güçte. Evet, Faty Papy henüz çok genç, ancak buna karşın bize faydalı olabilir” diye konuştu.

'Bravo Göksu!'

PAF Takım'da sergilediği performansla Trabzonspor'u zirveye taşıyan genç Göksu, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteğiyle A takım kamp kadrosuna dahil edilmişti. 17 yaşındaki golcü oyuncu, hocasının yüzünü kara çıkarmadı ve performansıyla alkış aldı. Göksu, özellikle çift kale maçlarda attığı gollerle dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler