Yanal forveti markaja aldı

Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, gözünü forvet hattında görev yapan oyunculara dikti. Takım savunmasından memnun olan deneyimli teknik adam aynı başarıyı ileri uç

Yanal forveti markaja aldı
Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, gözünü forvet hattında görev yapan oyunculara dikti. Takım savunmasından memnun olan deneyimli teknik adam aynı başarıyı ileri uçta yakalamak için Gökhan Ünal ve Umut Bulut'u yakın markaja aldı.

Turkcell Süper Lig'in 3. haftası geride kalmasına rağmen Trabzonspor'da Gökhan Ünal ve Umut Bulut ikilisi pek varlık gösteremedi. Ankaraspor maçında Gökhan Ünal tek gol atarken Umut Bulut'dan ise halen daha bir ses çıkmadı. Golsüz berabere biten Beşiktaş maçı sonrası forvet oyuncuları ile yakından ilgilenen Ersun Yanal, gol yollarında sıkıntı çekmemek için bir takım önlemler aldığı öğrenildi. Haftayı 1 puan ile kapatan bordo-mavili takım deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçından 3 puan beklerken, takım savunmasında yakalanan başarının ileri uçta da yakalanması için Teknik Direktör Ersun Yanal, forvet hattında görev yapan oyuncuları yakın markaja alarak yakından ilgilendi.

Denizlispor karşısında Gökhan Ünal ve Umut Bulut ikilisine görev vermesi beklenen Yanal'ın, İbrahim Yattara'nın oynayıp-oynamayacağı belli olmasının ardından kadroya son şeklini verecek. Yattara'nın oynamaması durumunda Beşiktaş maçında sahaya sürdüğü ilk on birde bir değişikliğe gitmeyi düşünmeyen Yanal, antrenmanlarda iyi çalışmasına rağmen tam olarak hazır olmayan Isaac'i maçın 2. devresinde görev vereceği belirtildi.

Trabzonspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını bu akşam saat 17:00 Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal, yapılacak olan son antrenmandan sonra Denizlispor maçında forma giyecek isimleri netleştirecek. Türk Hava Yollarına (THY) ait özel bir uçak ile saat 19.45'de Denizli'ye hareket edecek olan bordo-maili takım 19 Eylül Cuma günü oynayacağı maçın ardından yine THY ait özel bir uçak ile saat 23.55'de Trabzon'a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler