Yanal: Error veriyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.Ersun Yanal, "Futbol iklimini tartışmak gerek. Çok sayıda futbolcu ve yönetici PFDK'ya sevkedildi. Uzun zamandır bu işi yapıyorum ve bu paydaşların eleştirilmesi

Yanal: Error veriyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Sivasspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal, "Futbol iklimini tartışmak gerek. Çok sayıda futbolcu ve yönetici PFDK'ya sevkedildi. Uzun zamandır bu işi yapıyorum ve bu paydaşların eleştirilmesine karşı çıkıyorum. Biz sahanın içinde kalmalıyız. ve saha içinde kalmaya çalışıyoruz. Bugün futbolumuzun geldiği nokta ortada. Bir Error veriyoruz. Erroruda geçti bir yanık kokusu geliyor. İnsanlar keyif almak için sahalara geliyorlar. Futbolu bu zor ortamdan çıkarmak gerek. Malesef futbol iklimini daha iyi hale getirmek lazım. Evet bugün maç kaybettik. Her zaman kaybedersiniz. Bu gidişle güneş doğmaz. Ama bu iklimde bu maçı kaybederken bu iklimde bazı şeyleri sorguluyorusnuz. Futbolun tabanından başlayarak bazı şeyleri değiştirmek lazım." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor