Yanal, Erkan'a kavuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde birçok kez istediği ancak transferini gerçekleştiremediği öğrencisi Erkan Zengin'e kavuştu. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında transferi gidip gelen Erkan Zengin konusunda son

Yanal, Erkan'a kavuştu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde birçok kez istediği ancak transferini gerçekleştiremediği öğrencisi Erkan Zengin'e kavuştu. 

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında transferi gidip gelen Erkan Zengin konusunda son sözü bordo-mavili kulüp söyledi. Teknik direktör Ersun Yanal, Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde birçok kez istediği ancak transferini gerçekleştiremediği Erkan Zengin'e Trabzonspor'da kavuştu. Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ısrarla Erkan Zengin'i isteyen Yanal, bordo-mavili kulüple sarı-lacivertli kulüp arasında transferi yılan hikayesine dönen eski öğrencisinin bordo-mavili takıma gelmesinden dolayı oldukça moralli. 2012 ile 2013 yılları arasında Eskişehirspor’da beraber çalıştığı eski oyuncusunu ikna ederek bordo-mavili formayı giymesini sağlayan Yanal, yönetim kurulunun Erkan Zengin transferinde göstermiş olduğu özveriden dolayı da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na teşekkür etti.

İKİLİ ESKİŞEHİRSPOR'DA TAVAN YAPMIŞTI

Türk asıllı İsveçli futbolcu Erkan Zengin, teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte olduğu 2012-2013 yılları arasında Eskişehirspor'da en iyi dönemini geçirdi. 2011-2012 sezonunu devre arasında 2 Ocak 2012'de Eskişehirspor ile anlaşan Yanal, 1,5 sezon takımın başında kaldı. Yanal'ın Eskişehirspor'a gitmesinin ardından, Erkan Zengin'nin performansında da yükseliş yaşandı. Erkan Zengin, 6 sezon geçirdiği Eskişehirspor'da 176 maça çıktı. 30 gol atarken 33 kez de asist yaptı. 22 sarı kart ve 2 de kırmızı kart gören oyuncu 12 bin 20 dakika Eskişehirspor formasıyla sahada kaldı.

Erkan Zengin, teknik direktör Ersun Yanal ile Eskişehir'de geçirdiği 1,5 sezonluk dönemde adeta yeniden doğdu. Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçları olmak üzere 64 maça çıktı. Kırmızı-siyahlı forma ile attığı 30 golün 18'ini Yanal döneminde kaydetti. Erkan 33 asistin 16'sını da Ersun Yanal döneminde yaptı. Teknik direktör Ersun Yanal döneminde 7 sarı kart gören Erkan Zengin, kırmızı kart ise görmedi. 

TRABZONSPOR'DA YENİDEN ÇIKIŞ ARAYACAK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın ısrarla takımda görmek istediği Erkan Zengin, Yanal, döneminde Eskişehirspor'da yakaladığı çıkışı bu kez Trabzonspor formasıyla arayacak.

SİVAS MAÇINDA OYNAYACAK MI? 2.sayfada

SİVASSPOR MAÇINDA OYNAYIP OYNAMAYACAĞI PERFORMANSINA BAĞLI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 23 Ocak Cuma günü oynanacak olan Sivasspor maçında Erkan Zengin'e forma verip vermeyeceğine ise antrenmanlardaki performansına bakarak karar verecek. Oyuncu ile İsveç'te yaptığı görüşmede durumunu öğrenen Yanal, yıldız oyuncunun durumuna bir de antrenmanlarda bakarak karar verecek. Antrenman eksiği bulunan Erkan Zengin'in Sivasspor maçında forma giyip giymeyeceği antrenmanlarda ortaya çıkacak olan performansı sonrasında karara bağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor