Yanal: En büyük silah taraftar

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Norveç'in Stabaek takımından kadrolarına dahil ettikleri Alanzinho'nun, bordo-mavili takıma katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Yanal, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında, yaz dönemindeki transfer çalışmala

Yanal: En büyük silah taraftar

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Norveç'in Stabaek takımından kadrolarına dahil ettikleri Alanzinho'nun, bordo-mavili takıma katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Yanal, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında, yaz dönemindeki transfer çalışmalarının ara dönemde de aynı şekilde gerçekleştiğini belirterek, ''Titiz ve seçici davrandık. Bunun nedeni oluşturduğumuz iskelet kadronun ahengini bozmayacak ve direkt katkı yapabilecek isimleri uygun koşullarda bulmak isteyişimizdi'' dedi.

Bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Yanal, ''Transfer yapmasaydık da gerçek olan bir şey var ki takımımız ligin ilk bölümünde bıraktığı gücünü koruyor. Ancak yaptığımız girişimler sonunda Alanzinho gibi son derece önemli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Bu transferi de fazlasıyla önemsiyoruz. Oyuncunun bize katkı yapacağına inanıyoruz'' diye konuştu.

Bordo-mavili taraftarlara seslenen Yanal, şöyle devam etti:
''Bizler bu zorlu yolda her zaman camianın ilgisine ve desteğine ihtiyaç duyduk. Bu ilgi ve destek, takımın arzusunu artırma ve hakim beklenti olan başarıyı getirme doğrultusunda önemli bir itici güç olmaktadır. Bu nedenle bizler bugüne kadar yaptıklarımızın daha iyisini yapabilmek adına yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Sizlerden gelecek güç bu zorlu yolda en büyük silahımız olacaktır.''

Yanal, kadrodaki tüm futbolcuların kendilerinden beklentilerinin ne seviyede olduğunun bilincinde olduğunu kaydederek, ''Bu kadro daha çok mücadele ederek ve isteyerek açıklarını kapatabilecek bir kadrodur. Kazanmayı daha çok arzulayan, rakipleri zorlayan bir takım olarak yolumuza devam etmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler