Yanal: Eleştirilecek yönlerimiz var

Süper Lig’in 18. Haftasında sahasında K.Erciyesspor’u 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda  bulundu.Yanal şöyle konuştu;Bu süreçte 3 puan çok önemliydi. Eleştireceğimiz çok yönümüz olabilir. İkinci yarıda

Yanal: Eleştirilecek yönlerimiz var

Süper Lig’in 18. Haftasında sahasında K.Erciyesspor’u 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından açıklamalarda  bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Bu süreçte 3 puan çok önemliydi. Eleştireceğimiz çok yönümüz olabilir. İkinci yarıdaki oyun, oyuna müdahale etmek konusundaki sıkıntı. Çok fazla pozitif oyun göremedik ikinci yarıda. Gol de atabilirdik gol de yiyebilirdik. Ama bu süreci bir şekilde kazanarak atlatmamız gerekiyor. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe maçı oldukça renkli olacak. İki takımda sahaya kazanmak için çıkacak. Biz de bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler