Yanal Denizli maçını yorumladı

Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolda kazanıldığı zaman her şeyin güzel olduğunu belirterek, ''Oyun çok kaliteli olmasa da kazandık. Rakibimizin hafta içinde yaşadığı kaos sonrasında oyuncuların birlikte olmaları ve birlikte hareket etmeleri

Yanal Denizli maçını yorumladı

Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolda kazanıldığı zaman her şeyin güzel olduğunu belirterek, ''Oyun çok kaliteli olmasa da kazandık. Rakibimizin hafta içinde yaşadığı kaos sonrasında oyuncuların birlikte olmaları ve birlikte hareket etmeleri bir dezavantaj olabilirdi. Nitekim bugün dirençleri yüksekti'' dedi.

Maçı kazanmalarında kişisel çabaların etkili olduğunu ifade eden Yanal, ''Bizim ofansif gücümüz böyle. Birkaç oyuncumuz ofansif güçte öne çıkıyor ve bunu yapıyor. Bugün takım olarak kötü değildik. İkinci yarıda golü erken bulunca rakibimizin hatalarıyla daha da farklı bir skora gidebilirdik. Ancak hücuma iyi çıkışlar yapamadık'' diye konuştu.

Yanal, seyircinin desteğinin ve kazanıldığı zaman yaşanılan mutluluğun kendilerini olumlu etkilediğini de sözlerine ekledi.
    
     -DENİZLİSPOR CEPHESİ-
    
Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise Trabzonspor ile güzel bir maç yaptıklarını söyledi.

Çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Kurtar, ''Karşılaşma bana göre zevkli geçti. İlk golü yiyene kadar rakibimize pozisyon vermedik. Dengeli oynadık. Ancak ikinci golü kalemizde görünce biraz Trabzonspor'un üstüne gittik. Son 20 dakika çok baskılı oynadık ama gol atamadık. Güzel bir maç oldu'' dedi.

Kurtar, genç futbolculara yer verdiklerini ve bu oyuncuların da iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor