Yanal'dan tartışılacak açıklama

Trabzonspor'un Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası konuşan Ersun Yanal, “Trabzonspor mutlaka şampiyon olacaktır” dedi.

Yanal'dan tartışılacak açıklama

Karşılaşma sonrası gergin olduğu gözlenen başarılı teknik adamın şöyle:

-“SKORU KORUYAMADIK”- 

Maçı çok önce çevirebileceğimiz pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Biz oyunu çevirebileceğimiz ataklar ve pozisyonlar bulmuştuk. Öne geçtiğimiz andan sonra bunu koruyamadık. Daha sonra 10 kişi kaldık. Bir yerde beraberliği korur hale geldik.

-“PENALTICILARIMIZ UMUT VE YATTARA”- 
Trabzonspor'un penaltıcısı Umut ve Yattara'dır. Biz ikisini beraber yazıyoruz. O an hangisi kendisini iyi hissediyorsa o atar. O an Umut atmak istemiş penaltıyı. Dolayısıyla Umut kullandı. Trabzonspor şu an zirvede.

-“ARTIK HER MAÇ ZOR”- 

Zirveden uzaklaştığımız yok. Kayseri'de puan kaybetmek normal. Burada herkes puan kaybediyor. Çıkıp her maçı kazanmak eskilerde kaldı. Artık ligler zor. Kolay maç yok. Daha çok maçlar var önümüzde. Bütün rakiplerimizin şu an önündeyiz. Biz, her geçen gün daha iyi oynamaya çalışacağız. Trabzonspor iyi yolda. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda da bunu devam ettirmeye çalışacağız.

-“TRABZONSPOR MUTLAKA ŞAMPİYON OLACAKTIR”-

Trabzonspor takımı bu sene baştan aşağı yenilendi. Eksiklerimiz olacak demiştik. Bu çok zor bir şey. Takım oluşturmak, kadro oluşturmak hakikaten zor bir iş. Yeni oluşturulmuş bir takımın bu performansını iyi olarak değerlendirmek gerekir.

BU AÇIKLAMALAR ÇOK TARTIŞILIR

Trabzonspor camiası şapkasını önüne koyup düşünmeli bu takım neden 25 yıldır şampiyon olamıyor, bu araştırılsın. biz Eksiklerimizi de değerlendirirsek bulunduğumuz yer bana göre iyi bir yer. Trabzonspor mutlaka şampiyon olacaktır. Trabzonspor şampiyon olmazsa bu iş olmaz. Biz umut tacirliği yapmıyoruz. Trabzonspor'u olması gereken yere getirmek için uğraşıyoruz. Bu takım önümüzdeki yıllarda sürekli bu yarışın içinde olma sürecine girmiştir. Bu yıl da bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor