Tolunay: İki takımda iyi oynadı

Turkcell Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında lider Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, iyi mücadele ettiklerini ve skorla ilgilenmediklerini ifade etti. Tolun

Tolunay: İki takımda iyi oynadı
Turkcell Süper Lig'de 13. haftanın açılış maçında lider Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, iyi mücadele ettiklerini ve skorla ilgilenmediklerini ifade etti.

Tolunay Kafkas, "Genel olarak oyun anlayışımızda sorun yok. Son maçlarda pozisyon üretmekte zorlanıyorduk. Bu maçta aksine çok fazla gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. Skorla çok fazla ilgilenmiyorum. İyi bir mücadele sergilediğimizi düşünüyorum. Bu akşam sahada maçı kazanmayı isteyen ve arzulayan iki takım vardı. Hedefimizde ilerlemeye devam ediyoruz. Üst sıralara tırmanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor