Yanal da o konuya taktı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, koşu mesafeleri konusunda oyuncularını uyardı. Bireysel olarak hedefin 11 ile 12 km olması gerektiğini aktaran tecrübeli teknik adam, "Aksi bir durum işimizi zora sokar" dedi.Spor Toto Süper Lig'de çalkant

Yanal da o konuya taktı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, koşu mesafeleri konusunda oyuncularını uyardı. Bireysel olarak hedefin 11 ile 12 km olması gerektiğini aktaran tecrübeli teknik adam, "Aksi bir durum işimizi zora sokar" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de çalkantılı günler geçiren Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, takımı toparlamaya çalışıyor. Yaşanan gelişmelerden etkilenen futbolcularını moral ve motivasyon olarak üst seviyeye çıkarmaya planlayan tecrübeli teknik adam, gelişinin 3 gününde futbolcularıyla teke tek görüşmeler yaptı. Yaptığı görüşmelerde futbolculara görüntülü analizlerle, yeni dönemde hedeflenen noktayı detaylı bir şekilde anlatan, Ersun Yanal'ın, özellikle koşu mesafesi üzerinde durduğu öğrenildi.

"ÖNÜMÜZDE ZORLU BİR MARATON VAR"

Tecrübeli teknik adamın, takımla birlikte yer alan oyuncularına, "Bireysel olarak hedefimiz her maçta 11 ile 12 km koşmak olmalı" dediği ve en önemli isteğinden birinin koşu mesafesi olduğunu öğrenildi. Galatasaray maçına kadar olan bölümde oyuncularının durumlarını yakından görmek ve izlemek için bir dizi testler uygulayacak olan tecrübeli teknik adam futbolcularına, üst basamaklara doğru tırmanmak için daha çok koşmaları gerektiğini anlatıyor.

Yanal, "Önümüzde zorlu bir süreç var. Hem içeride hem dışarıda yol haritamızı belirleyeceğimiz maçlar oynayacağız. Hava şartları da eskisi gibi olmayacak. Daha sert bir hava ile karşı karşıya kalacağız. Bu zorlu süreçte en çok ihtiyacımız olan koşu mesafemizi yüksek tutmak olmalı" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor