Yanal: "Bu sonucu hak ettik"

Yanal, Gaziantepspor'un iyi bir futbolla galip geldiğini anlatarak, "Oyunun başından ilk golü attığımız ana kadar ortak bir mücadele şeklinde geçen bir oyun vardı. Gaziantepspor'un iyi pas yapan bir takım olduğunu bildiğimizden kendi yarı sahasına yakın k

Yanal: "Bu sonucu hak ettik"

Yanal, Gaziantepspor'un iyi bir futbolla galip geldiğini anlatarak, "Oyunun başından ilk golü attığımız ana kadar ortak bir mücadele şeklinde geçen bir oyun vardı. Gaziantepspor'un iyi pas yapan bir takım olduğunu bildiğimizden kendi yarı sahasına yakın kazanacağımız toplarla planlamıştık ki zaten böyle bir gol bulduk. Bu ilerleyen dakikalarda bu golleri bulabileceğimiz an başlamışken duran bir toptan sonra oyun dağıldı. Daha sonra bu duran toplarda iki tane gol daha var. Gaziantepspor takımı iyi mücadele eden bir ekip olduğunu söylüyorduk. Bugün biz takım olarak özellikle topun rakibe geçtiği anlarda çok yumuşak ve takım halinde oynayamadık. Bunu sonuç olarak hak ettik.

Bizim gücümüz asla bu değil ve olmamalıdır da. Gaziantepspor'u kutluyorum. Önümüzde oynayacağımız daha önemli karşılaşmalar var. Bundan sonra oynayacağımız maçları kazanabilecek bir standartta takımız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor