Yanal: Bu işi yapmayacaksınız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Manisaspor karşılaşmasının ardından açıklamalada bulundu.Türkiye Kupası'nda Manisaspor'u 9-0 mağlup eden bordo mavililerin hocası, maçtan sonra çok konuşulacak açıklamalara imza attı.Karşılaşmayı değerlendiren Yan

Yanal: Bu işi yapmayacaksınız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Manisaspor karşılaşmasının ardından açıklamalada bulundu.

Türkiye Kupası'nda Manisaspor'u 9-0 mağlup eden bordo mavililerin hocası, maçtan sonra çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Karşılaşmayı değerlendiren Yanal, "Bizim için her oyun bir gelişme fırsatı. Bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Kötü olduğumuz zamanlar oluyor. Skordan çok rakibe saygı duymalısınız. Rakibinize oynayabileceğiniz en iyi oyunu oynayıp sonuç almalısın. futbolun gereği bu" ifadelerini kullandı.

Alınan farklı skoru değerlendiren Yanal, "Rakibin size karşı koyması sizi ilgilendirmez. Trabzonspor için her oyunu geliştirme fırsatı olarak değerlendiriyoruz. Oyuncularımdan bunu istedim. Sonucun ne olduğu bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren oyunumuzu rakibe kabul ettirmek. Gerisi rakibin sorumluluğu" yorumunda bulundu.

Başarılı çalıştırıcı, "Biraz izleme fırsatı buldum soyunma odasında, skorla ilgili yorum yapmak çok yanlış bir şey. Biz skor değil futbol yorumu yapıyoruz. Futbolun içindeki bazı sonuçları sindiremiyorsanız bunları başka şeylere bağlamamak lazım" dedi.

Son olarak Manisaspor cephesinin "Neden üzerimize bu kadar geldiler anlamadık" açıklamasını değerlendiren Yanal, "Böyle bir açıklama yapıldıysa yanlış. O zaman bu işi yapmayacaksınız, oynamayacaksınız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor