Yanal: Bu dağanıklılığı yaşamamalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisi sonrası, yaptığı açıklamaya; "Öncelikle Mustafa Pektemek'e geçmiş olsun, acil şifalar. Bir an önce sahalara dönsün." diyerek başladı.Yanal'ın maç sonu yaptığı açıklamalar şu şeki

Yanal: Bu dağanıklılığı yaşamamalıyız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-0 kaybettikleri Beşiktaş derbisi sonrası, yaptığı açıklamaya; "Öncelikle Mustafa Pektemek'e geçmiş olsun, acil şifalar. Bir an önce sahalara dönsün." diyerek başladı.

Yanal'ın maç sonu yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"İkinci ve üçüncü gol birbirinin benzeri. Oyundaki ritmin, özgüvenin kaybolduğu anlar var. Bir türlü toparlayamadık, oyun gerildi, oyuncular gerildi. Oyuncuların verilen kararlara karşı tepkiler oldu. Bu bizim performansımızı etkiledi. Bizim rakibimiz Beşiktaş, biz ona konsantre olmalıydık. Dağıldık, toparlayamadık. Böyle olmamalıydı. İlerleyen dakikalarda da bu devam etti. Bir tane oyuncuyu çıkardık, atılabilirdi. Oyuncular, oyunun tansiyonunu ayarlayamadı."

"ÖZGÜVEN YÜKSEK OLDUĞUNDA OYNAMALISIN"

"Takım olarak oynadığınızda oyuncuların özellikleri ortaya çıkıyor. Oyun ritmini kaybedince, o özellikler ortaya çıkmadı. Özgüven yüksek olduğunda, oynamalısın. İki hataya rağmen iki gol yediğimizde geri dönebilirdik. Biz onu yapamadık. Biz bunu yapabilecek kapasitedeyiz. Şu anda puan farkının açılması işimize gelmiyor. Arada puan kaybetmemeli, rakiplerimiz puan kaybederek kayıp yaşamamalıyız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor