Yanal BJK örneğini verdi

Ersun Yanal Beşiktaş örneğini verip ligde kırılmaların olmasının normal olduğunu, takımının kaldığı yerden devam edeceğine inandığını söyledi. Yanal'ın sözleri şu şekilde;

Yanal BJK örneğini verdi

"Kendi sahamızda hemen hemen her maçı zor aldık. İçeride oynarken rakibe oyununuz kabul ettirmek ve pozisyon yaratmak önemli. İlk başlarda bir hata yaptık ve Denizlispor'a şans verdik. Bugün kaybettik. Bu takımın en büyük özelliği, bu taraftarların hepsi büyük mutluluklar yaşayıp, kazanma arzusunu sahaya koyan ve sonunda şovuyla bunu bütünleştiren bir takım olması. Bu mağlubiyetin onlara yaptığı etkiyi hepimiz biliyoruz. Bu oyunculara güveniyorum ve tekrar aynı sonuçları alacağımıza inanıyorum.

İstanbul'daki oynanan karşılaşmalarda biliyorsunuz Fenerbahçe puan kaybetmişti. Her takım her takımı yenebiliyor ligde ve biz ilk defa bunu yaşadık. Beklemediğimiz bir sonuçtu. Bunun sorgulamasını içimizde hep birlikte yapacağız.

Bizim sezon başında oluşturduğumuz bir iskelet var. Hüseyin ve Umut gibi oynayabilecek arkadaşlarımızın da katkısı önemli. Sadece fiziki değil, duygusal anlamda da bir duruş var. Bugünkü sonucu biz de beklemiyorduk. Biz bir çok maçta kötü oynamasını bilerek kazanmıştık. Bugün de çok pozisyon vermedik ama ilk pozisyonda gol yememiz bizi sıkıntıya çekti.

Beşiktaş örneği var örneğin. Herkes onlar için ne yorumlar yapıyordu. Sıkıntılar yaşadılar. Eylül ayından beri deplasmanda kazanamıyorlardı. G.Antep maçında kazandılar. Bu tip şeyler olacak bu ligde. Kırılmalar olabilir. Biz inanıyoruz kaldığımız yerden devam edeceğiz. Puan kaybetmek hiç kimsenin işine gelmez.

Bir gerçek var ki 2000 yılından itibaren rekabet artıyor, puan barajı düşüyor. Ben oyuncularımızın bundan önce ne yaptıysa bundan sonra çok daha fazla yapabileceklerini biliyorum.

Bu sonucu hep beraber aldık. Biz takım olarak kaldığımız yerden devam edip, o yaptıklarımızı tekrarlayarak nasıl bir takım olduğumuzu kanıtlamak istiyoruz. Geri sayım başladı, yarısını geçtik. Bir gerçek var ki bu takım herkesin sevgisini kazandı ve buradan devam edecektir"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor