Yanal: Biz bu değiliz

Ersun Yanal Rizespor maçının ardından konuştu.Yanal şöyle konuştu;Maçın skoru için çok sevinçliyim. Maçın skoru hanemize 3 puan yazdırdı bu güzel. Ancak oynadığımız futbol güzel değil. Biz bu değiliz. Baskı kurabildiğimiz döneminde iyi oynuyoruz ancak yap

Yanal: Biz bu değiliz

Ersun Yanal Rizespor maçının ardından konuştu.

Yanal şöyle konuştu;

Maçın skoru için çok sevinçliyim. Maçın skoru hanemize 3 puan yazdırdı bu güzel. Ancak oynadığımız futbol güzel değil. Biz bu değiliz. Baskı kurabildiğimiz döneminde iyi oynuyoruz ancak yapamadık. Rakibimizin bu şekilde oynayabileğini biliyorduk. Karşılaşmayı iyi kovaladılar. Biz öne geçtik ve kazandık. Daha iyi oynamalııyız. Oyuncularımız bunun farkında olmalı.

Yaklaşık hep aynı oyuncuları oynatıyoruz. Constant o bölgede yıllarca oynadı. Musa'nın yokluğunda onu oarada oynattık. Orada Yusuf'ta oynayabiliyor. Bu bölgede oynarken asistlerde yapabiliyor. Bzim için önemli bir oyuncu. Önü gerçekten açık. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor