"Yanal benim hocalığımı bilmez"

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deyken yardımcısı olan İsmail Kartal,"Yanal benim hocalığımı bilmez" dedi. Trabzonspor bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi akşamı Şükrü Saracoğlu’nda bordo-mavili ekib

"Yanal benim hocalığımı bilmez"
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deyken yardımcısı olan İsmail Kartal,"Yanal benim hocalığımı bilmez" dedi.
 
Trabzonspor bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi akşamı Şükrü Saracoğlu’nda bordo-mavili ekibin başında sahaya çıkacak olan Teknik Direktör Ersun Yanal geçen sezonki yardımcısı İsmail Kartal ile birlikte şampiyon olmuştu.
 
Yanal ve Kartal bu hafta birbirlerine rakip olacaklar. Kardemir Karabükspor maçı sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a  bu durum hatırlatıldı. Kartal, “Yanal’ın geçen sene Fenerbahçe’yi çalıştırması ve iyi tanıması sizin için bir dezavantaj mı?” sorusuna “Geçen sene birlikte uyum içinde çalıştık. Birbirimizi iyi tanırız ve severiz. Ancak Ersun Yanal benim hocalığımı çok bilmez. İnsan olarak tanır. Ama bu açıklama başka yönlere çekilip yanlış anlaşılmasın ya da polemik konusu yapılmasın” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler