Yanal; 2. Van hatası olmasın!

'Sakın küçümsemeyin'Sezonu zirvede tamamlamanın hesaplarını yapan Trabzonspor, geçmişini hatırladı... Yıllardır özlem duyulan şampiyonluğun hayalini kuran Bordo-Mavililer'de teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularını açık bir dille uyardı. Oyuncularından

Yanal; 2. Van hatası olmasın!

'Sakın küçümsemeyin'

Sezonu zirvede tamamlamanın hesaplarını yapan Trabzonspor, geçmişini hatırladı... Yıllardır özlem duyulan şampiyonluğun hayalini kuran Bordo-Mavililer'de teknik direktör Ersun Yanal, futbolcularını açık bir dille uyardı. Oyuncularından rakiplerini küçümsememelerini isteyen başarılı teknik adam, “Büyük takımlara kaybetmiyoruz ama alt sıralardaki rakiplerimiz karşısında maçları zora sokuyoruz” dedi.

Geçmişe yolculuk!

Takıma, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü döneminde kaçan şampiyonluğu anlatan Yanal, “Küçük görülen Vanspor'a yenilip şampiyonluk elden gitmişti. Aynı hataya düşmeyin. Bu yüzden Denizlispor maçında dikkatli olmanızı istiyorum. Rakibi küçümsemek gibi bir hata yapmayın. Tüm camianın uzun yıllardır özlemini kurduğu şampiyonluğa artık bu sene ulaşmalıyız” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor