Yanal "2 farklı TS izledik"

Trabzonspor teknik direktörü maç sonrası yaptığı açıklamada, alınan 3 puandan memnun olduklarını söyleyerek “Yolumuza kazanarak devam edeceğiz” dedi.Foto Galeri için TIKLAYINIZ...Bugün sahada iki farklı Trabzonspor olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam

Yanal "2 farklı TS izledik"

Trabzonspor teknik direktörü maç sonrası yaptığı açıklamada, alınan 3 puandan memnun olduklarını söyleyerek “Yolumuza kazanarak devam edeceğiz” dedi.

Foto Galeri için TIKLAYINIZ...

Bugün sahada iki farklı Trabzonspor olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam “ oyunun üç te ikilik kısımında farklı üçte birlik kısmında farklı Trabzonspor izledilk.o üçte birlik kısımda bireysel oyun ve inanılmaz hatalar oldu, inanılır gibi değil” diye konuştu.

Takım olma yönünde her hafta yol kat ettiklerinin de altını çizen Yanal  maçın 2.yarısının ilk 25 dakikalım bölümünde kontrolün ellerinde olduğunu , daha sonra bireysel oyun ve hataların cezasını yenilen golle çektiklerini de söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor