Yanal: 13- 14 kişi ile çalışıyoruz.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Trabzonspor’da  maçın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.Yanal şöyle konuştu;Kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Eksikliklerimiz çok ama hedefe ulaş

Yanal: 13- 14 kişi ile çalışıyoruz.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor’u deplasmanda 2-0 mağlup eden Trabzonspor’da  maçın ardından Teknik Direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Eksikliklerimiz çok ama hedefe ulaşmak adına en azından önemli bir çoşku var. Bunun için uğraşıyoruz. 13 14 kişi ile oynuyoruz. 1 aydır uğraşıyoruz bununla. Ben burada oyuncularımı kutluyorum. Önemli maçlara çıktılar sık aralıklarla oynadılar. Hedeflerimizden biri olan kupada gruptan çıktık. Hedeflerimizde lig ve Avrupa da var.

Bosingwa  ilk değişiklk işaretini arkadaşı ile ilgili yaptı. Durumu yarın belli olacak. Futbol bir takım oyunu ve bu takıma uyum sağlayacak oyuncularla devam edeceğiz. Fenerbahçe Trabzonspor maçlarının rengini herkes bilir. Bunu daha güzel hale getirecek gayreti göstereceğiz. Ben de buna katkı sağlamak için orada olacağım. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. "

Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor