Yalıspor Nazilli'ye bileniyor

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Trabzon temsilcisi Yalıspor pazar günü saat 13.30  Nazilli Belediyespor ile karılaşacak. Yalıspor zorlu deplasmanda puan veya puanlar arayacak. Mavi beyazlılar hafta içi yaptıkları idmanlarda formda ve istekli olma

Yalıspor  Nazilli'ye bileniyor

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Trabzon temsilcisi Yalıspor pazar günü saat 13.30  Nazilli Belediyespor ile karılaşacak. Yalıspor zorlu deplasmanda puan veya puanlar arayacak. Mavi beyazlılar hafta içi yaptıkları idmanlarda formda ve istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi.Yalıspor bu karılaşmadan Trabzon'a güzel bir sonuçla dönüp moral depolamak istiyor.Teknik direktör Ayhan Alemdar Nazilli Belediyespor karşılaşmasında iyi futbol ortaya koyup istediğimiz sonucu almak istiyoruz diye konuşurken' Geçtiğimiz hafta çok şanssız bir beraberlik aldık. Ancak bu hafta istediğimiz sonucu alıp bize destek veren herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz' dedi.

Yalıspor ligde oynadığı 10 müsabakada 2 galibiyet , 6 beraberlik , 2 de mağlubiyet aldı. Bu sonuçlarla mavi beyazlılar Spor Toto 3. lig 2. grupta 12 puanla 9. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor