Yakan'dan taraftara çağrı!

Trabzonspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alaaddin Yakan, yarın ligin ikinci yarısının ilk maçında oynayacakları Genç Telekom karşılaşmasına tüm taraftarları davet ettiTakımda eksik oyuncuların yer aldığını belirten Yakan, “Ligin ikinci yarısı öncesi tak

Yakan'dan taraftara çağrı!

Trabzonspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alaaddin Yakan, yarın ligin ikinci yarısının ilk maçında oynayacakları Genç Telekom karşılaşmasına tüm taraftarları davet etti

Takımda eksik oyuncuların yer aldığını belirten Yakan, “Ligin ikinci yarısı öncesi takımımızda iki pivot oyucumuzun eksikliği bulunuyor. Engin cezalı, Kerem ise sakat olduğu için yaklaşık 1 ay aramızda olamayacaklar. Bu bizim için bir dezavantaj gibi görünse de bizim işimiz bunu avantaj çevirmek. Onların açığını diğer oyuncularımız kapatacaktır. Ben bu konuda takımıma güveniyorum. Sahaya 12 kişi ile çıktıysak eksik değiliz demektir. Biz hiçbir zaman böyle mazeretlerin arkasına sığınmadık” diye konuştu.

Play-off'lara en iyi şekilde gitmek istediklerini dile getiren Yakan, “Ligin ikinci yarısında işler biraz daha zorlaşacak. Son 3 haftada artan bir savunma grafiğimiz var. Bunu arttırarak devam ettirmemiz gerekiyor. Tüm oyuncular bunun bilincindeler. Geçen sürede takım olarak daha iyi hücum ettiğimizi de söyleyebilirim. Takım olma sürecimiz hızla ilerliyor. Bu şekilde ligin sonuna kadar en iyi noktaya gelmeye çalışacağız” yorumunu yaptı.

Devre arası hazırlıkları hakkında da bilgi veren Yakan, “Yılbaşı kötü bir zamana denk geldi. Bu nedenle düşündüğümüz kampı gerçekleştiremedik. Amacımız İstanbul'da 8-10 günlük bir kampa girip hazırlık maçları oynamaktı. Ama olmadı. Trabzon'da da bunu yapmak zor. Oynayacak takım bulamıyorsunuz. Şimdi o açığı lig içerisinde doğacak olan boşluklarda yapacağımız hazırlık maçlarıyla gidermek istiyoruz. Hazırlık maçı eksikliği dışındaki çalışmalarımızın iyi geçtiğini belirtmeliyim” açıklamasında bulundu.

Genç Telekom'la yarın 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Yakan, “Ligin ikinci yarasına iyi bir başlangıç yapmak niyetindeyiz. Her zaman olduğu gibi bu maçta da taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor