Yakan taraftara seslendi

“Kazandığımız için mutluyuz”Son oynanan Akçakoca Poyraz maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Yakan, “İki pivot oyuncumuz Kerem ve Engin'den yoksun olarak çıktığımız Akçakoca maçında hedeflediğimiz sonuca ulaştık. Zaman zaman iyi oynadık. Ba

Yakan taraftara seslendi

“Kazandığımız için mutluyuz”

Son oynanan Akçakoca Poyraz maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Yakan, “İki pivot oyuncumuz Kerem ve Engin'den yoksun olarak çıktığımız Akçakoca maçında hedeflediğimiz sonuca ulaştık. Zaman zaman iyi oynadık. Bazen kötü savunma yaptık. Ama sonuç çok önemli. Kazanmayı biliyoruz. Kaybetmek de, kazanmak da alışkanlık işidir. Takımımız çok iyi mücadele ediyor. Oyuncularım eksik arkadaşlarının yerini iyi kapatıyorlar. Bu maçta Scott'ı zorunluluktan 40 dakikada oyunda tuttuk. Üstelik onu 5 numara olarak oynatmak zorunda kaldık. O yok, bu eksik diye mazeret üretmiyoruz. Eğer salondaki yerimizi 12 kişi olarak alıyorsak gerekeni yapmalıyız” dedi.

“Hedef her maç aynı”

Bornova Belediyesi maçının diğer müsabakalardan hiçbir farkı olmadığını dile getiren Yakan, “Biz tüm rakiplerimize saygı gösteriyoruz. Her takım bizim için aynı. Hedefimizde belli. Trabzonspor Basketbol takımı her karşılaşmaya kazanmak için çıkar. Zor bir maç ama özel değil. Onları mağlup etmek istiyoruz. Çok sert geçecek. Daha iyi konsantre olan ve savunma yapan taraf kazanacak. Biz grupta ilk sıraya çıkmak istiyoruz. Ama şu da var ligde her takım birbirini yenebilecek güçte. Bundan sonraki maçlarımız da çok önemli. Lig sonuna yüksek konsantreyle mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

Yakan, taraftarlara da seslenerek Bornova Belediyesi maçında kendilerine destek olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor