Yağmur TS'ye pahalıya patladı

Trabzon'da önceki gün etkili olan sağanak yağışın Trabzonspor'a maliyetinin 500 bin ile 1 milyon TL olduğu belirtildi.Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 2 ve 3 nolu sahalar sular altında kalırken, Bordo-mavili takımın Beşiktaş maçı hazırlıklarını

Yağmur TS'ye pahalıya patladı

Trabzon'da önceki gün etkili olan sağanak yağışın Trabzonspor'a maliyetinin 500 bin ile 1 milyon TL olduğu belirtildi.

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 2 ve 3 nolu sahalar sular altında kalırken, Bordo-mavili takımın Beşiktaş maçı hazırlıklarını 1 ve 5 nolu sahalarda yapacağı öğrenildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi yanında bulunan derenin önünün açılması sonucu Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri su baskını meydana gelmişti. Su baskını nedeniyle 2 ve 3 nolu antrenman sahalarıyla birlikte yemekhane, mutfak ve bazı depolar ciddi zarar görerek kullanılamaz hale geldi. Yeni sezon öncesi tesislerin etrafında yaptırılan çevre düzenlemesi ise su baskını nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Yaşanan su baskınının Trabzonspor'a maliyetinin 500 bin ile 1 milyon TL arasında olduğu belirtildi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde hasar gören sahalarda ve diğer alanlarda onarım çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor