Yabancı oyuncu konusunda yeni gelişme!

Spor Toto Süper Lig ekipleri, yabancı oyuncu konusundaki 5+3 kuralı dışında bir yabancı futbolcunun lisansını daha, o oyuncuyu kadronun dışında tutmak kaydıyla tescil edebilecek.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yabancı oyuncu kuralında herhangi bir değişi

Yabancı oyuncu konusunda yeni gelişme!

Spor Toto Süper Lig ekipleri, yabancı oyuncu konusundaki 5+3 kuralı dışında bir yabancı futbolcunun lisansını daha, o oyuncuyu kadronun dışında tutmak kaydıyla tescil edebilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yabancı oyuncu kuralında herhangi bir değişikliğe gitmedi. Federasyonun kulüplere sadece bir sezonluk kadroya almamak kaydıyla bir yabancı oyuncunun lisansını daha çıkarma hakkı verdiği öğrenildi.

Yabancı oyuncu sayısı konusunda sıkıntı yaşayan kulüplerin TFF'nin bu uygulamasıyla sorunları giderebilecekleri kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler