"Ya kongre ya mahkeme"

Trabzonspor'da teknik direktörlere ödenen dev rakamlar tepki çekmeye başladı.İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin yaptığı harcamalar bordo mavili camianın muhalif kesimi tarafından sert şekilde eleştirilmeye devam ediyor. Son olarak teknik Dire

"Ya kongre ya mahkeme"

Trabzonspor'da teknik direktörlere ödenen dev rakamlar tepki çekmeye başladı.

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin yaptığı harcamalar bordo mavili camianın muhalif kesimi tarafından sert şekilde eleştirilmeye devam ediyor. 

Son olarak teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in gönderilip yerine Ersun Yanal'ın getirilmesi, maddi açıdan dar boğazda olan kulübün havaya saçılan paralarına en son örnek olarak gösterildi. Sezon başında  Hacıosmanoğlu'nun "kefil" olarak takımın başına getirdiği ve "O giderse ben de giderim" dediği Vahid Halilhodzic'i göndermesiyle kulübün kasasından yüklü miktarda para çıktı.  Bu gidişin ardından Ersun Yanal'ın takıma getirilmesiyle önemli bir maddi yükün daha altına giren Trabzonspor'da hafta içerisinde ekstra olarak Hami Mandıralı da tazminatı karşılığı görevine son verildi.

Bu gelişmeler camiadan muhalif sesler yükselmesine neden olurken, ilk olarak Hacıosmanoğlu'nun Tolunay Kafkas'ı göndermesiyle büyük bir tazminat ödemek zorunda kalan Trabzonspor'un , 1.5 yılda teknik direktörlere yaklaşık  21 Milyon TL ödeme yaptığı vurgulandı.

Daha önceki yönetimleri ödemeler nedeniyle eleştiren Hacıosmanoğlu'nun bu hamleleri camia içerisinde büyük müsriflik olarak yorumlanırken artık Aralık'ta kongrenin şart olduğu eğer kongre olmazsa yapılacak mali  kurulda yönetimin ibra edilmeyerek mahkemelik olacağı dile getirildi. 

TRABZONSPOR 1.5 YILDA TEKNİK DİREKTÖRLERE NE KADAR ÖDEME YAPTI? TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler