Ya bu olay Avni Aker'de olsaydı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şukrü Saracoğlu stadında oynanan maçta yaşanan skandallar zincirine tüm yetkililer seyirci kaldı. Karşılaşmanın başında futbolcular ısınırken, Galatasaray kaptanı Arda ile Fenerbahceli Christian arasındaki gerginliğe sa

Ya bu olay Avni Aker'de olsaydı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şukrü Saracoğlu stadında oynanan maçta yaşanan skandallar zincirine tüm yetkililer seyirci kaldı.

Karşılaşmanın başında futbolcular ısınırken, Galatasaray kaptanı Arda ile Fenerbahceli Christian arasındaki gerginliğe sahada ki futbolcuların tamamına yakını karışırken, maçın orta hakemi Bünyamin Gezer olayları izlemekle yetindi.

YARDIMCIYA TAŞ
Sahadaki gerginlik nedeniyle yakınında bulunan yardımcı hakem Tarık Ongun tribünden atılan bir cisim nedeniyle kafası yarıldı. Maçı tatil etmesi gereken Bünyamin Gezer tam aksi bir tavır sergileyerek maçı oynattı. Yardımcı hakem Ongun'un başına Fenerbahçe tribünlerinden gelen cisim nedeniyle dikiş atılırken, maç da normal saatinden 12 dakika geç başladı.

Hakemlerin cifte standardına en güzel örnek ise hakem 3 sezon önce Avni Aker'de Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan maç
Hakem Bülent Demirlek. Avni Aker'de 3 sezon önce oynanan Sivasspor maçında bir taraftarın sahaya girmesi nedeniyle maçın bitimine 30 saniye kala soyunma odasına giderek karşılaşmayı oynatmadı.

Avni Aker'deki maçı oynatmayan zihniyet Şükrü Saraçoğlu stadında ise tam bir rezalete imza atarak yardımcı hakemin tribünlerden atılan cisimle yaralanmasını seyretmekle yetindi.

YORUMCULAR SAHA KAPANIR DİYEMEDİ
Sahadaki rezaleti TFF ve onun yan kuruluşu MHK seyretmekle yetinirken maçı TV lerde değerlendiren yorumcularda olayları tüm çıplaklığıyla görmelerine rağmen adeta üç maymunu oynadılar. TRT de yorumcu, eski Temsilciler kurulu başkanı Ömer Üründül olayları nedeniyle F.Bahçenin sahası kapanır dememek için 50 çeşit atraksiyon yaptı. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusundan çok bu kulübün tetikçisi rolünü üstlenen Selçuk Yula yardımcı hakemin kafasının cisimle yarılmasını her stadda olan olay olarak değerlendirdi. Star TV de konuşan Yula olayın maç başlamadan önce yaşandığını söyleyerek de konuyu saptırmaya çalışırken olay çıkacak, stadların arasında önceliği (!)Avni Aker'e verdi. Yula'nın bu çirkin tavrı tepki topladı.

YA BU MAÇ AVNİ AKER'DE OLSAYDI
TFF yan kuruluşu MHK ve onun cifte standartlı hakemleri Anadolu takımlarına karşı güçlerini kullanırken, iş İstanbul takımlarına geldi mi adeta kuzu oluyorlar. Anadolu'da standartların üstünde uçan kuştan ötürü kulüplere ceza yağdırılırken, futbolun yetkili organları Şükrü Saraçoğlu stadında rezillikten sonra sessizliğe gömüldüler. İnsanın aklına şu geliyor “Saraçoğlu stadındaki olayların yarısı ya Avni Aker'de olsaydı”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler