West Ham United Liverpool'u devirdi

İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur tekrar maçında West Ham United ile Liverpool karşı karşıya geldi. Upton Park'ta oynanan mücadele, 2-1 West Ham'ın üstünlüğü ile sona erdi. Michail Antonio, 45. dakikada West Ham'ı öne geçiren golü attı ve ilk yarıyı West

West Ham United Liverpool'u devirdi

İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur tekrar maçında West Ham United ile Liverpool karşı karşıya geldi. Upton Park'ta oynanan mücadele, 2-1 West Ham'ın üstünlüğü ile sona erdi.

Michail Antonio, 45. dakikada West Ham'ı öne geçiren golü attı ve ilk yarıyı West Ham önde kapattı. Liverpool, 48. dakikada Philippe Coutinho'nun frikik golüyle eşitliği sağladı ve son dakikalara doğru gelen Liverpool'un yoğun baskısına West Ham iyi direnerek maçı uzatmalara taşıdı. Liverpool'un Belçikalı forveti Christian Benteke de kaçırdığı gollerle bu bölüme damgasını vurdu.

Uzatmalarda da Liverpool'un baskısı vardı. West Hamlı oyuncular ise sakatlıklarına rağmen mücadelelerine devam ettiler. Liverpool'dan Lucas'ın maç bitmek üzereyken orta sahada yaptığı faulle West Ham bir gol fırsatı yakaladı. Dimitri Payet'nin ortasına harika bir kafa vuruşu yapan Angelo Ogbonna, 210 dakikalık mücadeleye nokta koyan isim oldu.

West Ham, 0-0'ın rövanşında Liverpool'u 2-1 mağlup ederek 210 dakikanın sonunda 5. Tur'a yükselen taraf oldu.

West Ham United, 5. Tur'da Blackburn Rovers'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor