West Ham United - Liverpool

West Ham United Liverpool maçı saat kaçta,hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar... İngiltere Premier ligi 20. haftasında West Ham United Liverpool ile karşı karşıya geliyor. Boleyn Ground Upton Park'ta oynanacak olan müsabakayı Robert

West Ham United - Liverpool

West Ham United Liverpool maçı saat kaçta,hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

İngiltere Premier ligi 20. haftasında West Ham United Liverpool ile karşı karşıya geliyor. Boleyn Ground Upton Park'ta oynanacak olan müsabakayı Robert Madley yönetecek. Madley'in yardımcılıklarını ise Simon Long ve Simon Beck yapacak. Saat 14.45'te başlayacak olan karşılaşma LİG TV 3'den, İdman TV'den ve bu sayfadan canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca karşılaşmayı, İdman TV, 6 Eren (den) / HD, beIN Sports MENA 11 EN HD, Benfica TV2 (BTV 2), BT Sport 1 / HD, Canal  Fútbol / HD, Canal  Sport (france) / HD, Canal  Sport (poland) / HD, Diema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (hun) / HD, Digi Sport 1 (svk) / HD, EuroSport 1 Romania / HD, Fox Sports (italy) / HD, Fox Sports 2 HD (nederland), Futbol 1 (ukraine), NTV Plus Futbol 1 / HD, OTE Sport 1 HD, Sport 1 (israel) / HD, SportKlub 1 (croatia), SportKlub 1 (serbia) / HD, SportKlub 1 (slovenia), SuperSport 3 (za) / HD, SuperSport MaXimo 1, TV2 Sport Premium HD, TV3  (denmark) / HD, Viasat Football (swe) / HD, Viasat Sport Baltic kanalları da canlı olrak ekrana taşıyacak.

Karşılaşma öncesinde West Ham United 19 hafta sonunda topladığı 29 puanla 8. sırada yer alırken Liverpool 30 puanla 7. sırada kendine yer buldu.

West Ham United ve Liverpool bu güne kadar 116 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda West Ham United 24 galibiyet alırken Liverpool 61 karşılaşmada rakibine üstünlük sağladı. İki takım 31 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. West Ham United'ın evinde oynanan 57 karşılaşmada ise evsahibi West Ham United'ın 20 galibiyetine karşılık Liverpool'un 22 galibiyeti bulunyor. Taraflar 15 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

İki takım son olarak 29.08.2015 tarihinde Liverpool'un sahasında karşıkarşıya geldi. Bu maçta West Ham United güçlü rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. 

West Ham, Premier Lig'de Liverpool ile oynadığı son üç maçta iki galibiyet aldı; öncesinde oynadıkları 22 maçta iki galibiyet almışlardı.

İki takımın West Ham ev sahipliğinde oynadığı son beş Premier Lig maçının tamamında karşılıklı goller oldu.

West Ham United, evinde oynadığı son yedi lig maçında yenilmedi (3G 4B).

West Ham United, Premier Lig'de altı maçtır yenilmiyor (1B 5B).

Bu sezon Premier Lig'de iki golü olan West Ham'lı Andy Carroll, iki golünü de kafayla ve 79'uncu dakikada attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler