Watford Manchester City

Watford Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar... İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında Watford ile Manchester City karşı karşıya geliyor. Vicarage Road stadında oynanacak karşılaşmayı Matin Atkinson y

Watford Manchester City

Watford Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte ayrıntılar...

İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında Watford ile Manchester City karşı karşıya geliyor. Vicarage Road stadında oynanacak karşılaşmayı Matin Atkinson yönetecek. Atkinson'un yardımcılığını Mike Mullarkey yapacak. Saat 19.30'da başlayacak karşılaşma LİG TV3'den ve İdman TV'den ve bu sayfadan canlı olarak yayınlanacak.

Ayrıca İdman TV, 6 Eren (den) / HD, Benfica TV2 (BTV 2), Canal  Fútbol / HD, Canal  Sport (poland) / HD, Diema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (hun) / HD, Digi Sport 1 (svk) / HD, EuroSport 1 Romania / HD, Fox Sports (italy) / HD, Fox Sports 2 HD (nederland), Futbol 2 (ukraine) / HD, NTV Plus Futbol 1 / HD, OTE Sport 1 HD, Sky Sports 1 (uk) / 1HD, Sport 2 (israel) / HD, SportKlub 1 (croatia), SportKlub 1 (serbia) / HD, SportKlub 1 (slovenia), SuperSport 3 (za) / HD, SuperSport MaXimo 1, TV2 Sport Premium HD, TV3  (denmark) / HD, Viasat Football (swe) / HD, Viasat Sport Baltic kanallarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Maç öncesi Watford 19 hafta sonunda topladığı 29 puanla 9. sırada yeralırken, Manchester City 36 puanla 3. sırada yeralıyor.

Watford ve Manchester City arasında bugüne kadar oynanan 15 karşılaşmada Watford'un 5 galibiyeti bulunurken Manchester City'nin 7 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 3 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. Watford'un evinde oynanan 6 karşılaşmada ise ev sahibi ekibin 3 galibiyeti bulunurken Manchester City'nin 1 galibiyeti bulunuyor. 2 Karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım son olarak 29.08.2015 tarihinde Manchester'de karşılaştı. Bu karşılaşmayı Manchester City 2-0 kazandı.

İki takım ligde 13 kez karşı karşıya geldi ve taraflar beşer galibiyet aldı (3B).

City, iki takım arasında tüm kulvarlarda oynanan son sekiz maçta yenilmedi (6G 2B).

Odion Ighalo 2015 yılında Premier Lig'de 30 gole ulaştı; İngiltere'nin ilk dört liginde 2015 yılında daha fazla gol atan bir oyuncu bulunmuyor.

Ighalo, Premier Lig'de altı maçtır gol atmayı başarıyor; bu maçta da gol atmayı başarırsa Watford formasıyla en fazla sayıda maçta üst üste gol atan oyuncu olacak.

Manchester City forması giyen Pablo Zabaleta, bu maçta forma giyerse Premier Lig'deki 200'üncü maçına çıkmış olacak ve bunu başaran üçüncü Arjantinli olacak (Carlos Tevez ve Fabricio Coloccini).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler