Waris'in golü yetmedi

Fransa Ligue 1'in 32. haftasında Lorient ile Olimpik Lyon karşı karşıya geldi. Moustoir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Lyon 3-1'lik skorla kazandı.  Lorient, 36. dakikada Trabzonspor'un eski futbolcusu Majeed Waris ile 1-0 öne geçti. Lacazette

Waris'in golü yetmedi

Fransa Ligue 1'in 32. haftasında Lorient ile Olimpik Lyon karşı karşıya geldi. Moustoir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Lyon 3-1'lik skorla kazandı. 

Lorient, 36. dakikada Trabzonspor'un eski futbolcusu Majeed Waris ile 1-0 öne geçti. Lacazette, 44. dakikad attığı golle skora eşitliği getirdi. 1-1 biten ilk yarının ardından Lyon, 81'de Rachid Ghezzal ve 84'de yine Alexandre Lacazette ile skoru 3-1'e getirdi.

Bu sonucun ardından Lorient 39 puanda kalırken, Lyon ise puanını 55'e yükselterek ikinci sıradaki Monaco ile puanlarını eşitledi. Lyon, gelecek hafta Montpellier'ye konuk olacak. Lorient ise Caen deplasmanına gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler