Waris sevinci

Trabzonspor’da Waris sevinci yaşanıyor...Ligde en son 12 Aralık’ta Avni Aker’de kaybedilen 4-1’lik Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyen Ganalı futbolcu, sakatlığını tamamen atlatmış durumda. İdmanlarda artık takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan 24 y

Waris sevinci

Trabzonspor’da Waris sevinci yaşanıyor...

Ligde en son 12 Aralık’ta Avni Aker’de kaybedilen 4-1’lik Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyen Ganalı futbolcu, sakatlığını tamamen atlatmış durumda. İdmanlarda artık takım arkadaşlarını yalnız bırakmayan 24 yaşındaki futbolcunun dönüşü en çok teknik direktör Ersun Yanal’ı sevindirdi. Hücumda sorun yaşayan Bordo-Mavililer’de Waris’in yarınki Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında forma giymesi bekleniyor. Öte yandan Karadeniz ekibi Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Yatabare, Belkalem ve Yusuf katılmadı. Kaleci Onur ve Özer Hurmacı ise takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenman öncesi Yanal, futbolcularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor