Waris için ilginç iddia!

Trabzonspor hakkında her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. Menajerlerin kapısını aşındırdığı Trabzonspor'da bu kez Waris'in takas edileceği öne sürüldü.Taka'nın iddiasına göre; Trabzonspor'a 6 milyon euro gibi fahiş bir bonservis ücretiyle tr

Waris için ilginç iddia!

Trabzonspor hakkında her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. Menajerlerin kapısını aşındırdığı Trabzonspor'da bu kez Waris'in takas edileceği öne sürüldü.

Taka'nın iddiasına göre; Trabzonspor'a 6 milyon euro gibi fahiş bir bonservis ücretiyle transfer edilen ancak hayal kırıklığıyla tarihe geçen Waris, Douglas ile takası konuşuluyor. Rusma Premier Ligi takımlarından Dinamo Moskova'nın 27 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusunun fiyatı 8.5 Milyon Euro civarında olan sambacıyı teknik direktör Ersun Yanal uzun süredir takip ettiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler