Waris bu işten çok dertli

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan transfer ettiği Ganalı Waris ikinci yarıda çıkışa geçmek istiyor.Sezonun ilk yawrısında beklentilerin uzağında kalan ve transferi gündeme gelen Waris ile Fransız ekibi Lille ilgilenmişti. Ancak UEFA kuralla

Waris bu işten çok dertli

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan transfer ettiği Ganalı Waris ikinci yarıda çıkışa geçmek istiyor.

Sezonun ilk yawrısında beklentilerin uzağında kalan ve transferi gündeme gelen Waris ile Fransız ekibi Lille ilgilenmişti. Ancak UEFA kuralları gereği transfer olma ihtimali ortadan kalktı.  Eskişehirspor maçında sakatlandığı için Afrika Kupası'nda da forma giyemeyen 23 yaşındaki oyuncu işlerin kendisi için iyi gitmemesinden dert yandı.

Buna rağmen yeteneklerinin farkında olan Waris, yeniden toparlanacağını söyleyerek kendisini kanıtlayacağını belirtti.  Ganalı futbolcu "Bir an önce iyileşip formama kavuşmak istiyorum. İkinci yarı benim için iyi geçecek buna inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler