Vurduğun altın olsun Bilge Kağan

Trabzonlu Boksör Bilge Kağan Kanlı yarı final maçına çıkıyor.

Vurduğun altın olsun Bilge Kağan

Trabzonlu Boksör Bilge Kağan Kanlı Romanya’da devam eden Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonasında 31 Mayıs Cuma günü(yarın) saat 16.30’da Rus Boksör Zyrıanov Alksandr ile yarı final maçına çıkacak.

Kanlı maçı kazanıp Türkiye’ye ve Trabzonlulara altın madalya hediye etmek için final maçına çıkmak istiyor.

Üç kez Türkiye şampiyonluğu bulunan Bilge Kağan Kanlı, madalya koleksiyonuna Avrupa Şampiyonluğu madalyasını eklemek istediğini de belirterek, “Bu şampiyonaya hocalarımızın da katkıları ile çok iyi hazırlandım. Çok şükür yarı finale kadar çıktım. Bu maçı da kazanıp altın madalyayı ülkeme getirmek için final maçına çıkmak istiyorum. Milletimizden ve sevenlerimin dualarını bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyespor ve aynı zamanda milli takım antrenörlerinden olan sporcunun hocası Cahit Süme, Bilge Kağan Kanlı’nın daha yolun başında olduğunu kaydederek, “Başarılı sporcumuz altın madalyayı kazanabilecek yeteneğe, güce ve tecrübeye sahip. İnşallah Bilge Kağan  yarı finalde rakibini yenerek finale çıkıp Ramazan Bayramı öncesi ülkemize ve şehrimize altın madalya hediye edecek.” ifadelerini kullandı. 

Başarılı çalıştırıcı Süme, boks anlamında gerek şehir gerekse ülke olarak başarılı bir altyapıya sahip olduklarını kaydederek, “asıl hedefimiz bu yıldız sporcularımızın gelecekte ülkemize ve şehrimize Olimpiyat altın madalyaları kazandırmalarını sağlamak. Bu hedefte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlere her zaman destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir’e ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Vurduğun altın olsun Bilgi Kağan

Vurduğun altın olsun Bilgi Kağan

Vurduğun altın olsun Bilgi Kağan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler