Vural da hakemlerden şikayetçi

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, sadece kendi döneminde en az 6 maçta hakem hatalarıyla Konyaspor'un puanlarının alınıp diğer tarafa verildiğini ileri sürdü.Vural, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, beklentilere ula

Vural da hakemlerden şikayetçi

Konyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, sadece kendi döneminde en az 6 maçta hakem hatalarıyla Konyaspor'un puanlarının alınıp diğer tarafa verildiğini ileri sürdü.

Vural, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, beklentilere ulaşamadıklarını ve bunun sonucunda da Konyaspor'un küme düştüğünü belirtti.

Konya'nın potansiyel olarak Süper Lig'in sürekli takımı olabilecek kapasitede olduğunu ifade eden Vural, ''Sadece bunu harekete geçirmek ve doğru işler yapmak gerekiyor'' dedi.

Sadece kendi döneminde en az 6 maçta hakem hatalarıyla Konyaspor'un puanlarının alınıp diğer tarafa verildiğini iddia eden Vural, şunları kaydetti:

''Bu sonuçların getirdiği yılgınlık ve takımın ekonomik anlamda bir çözümsüzlüğe gitmesi başarısızlığın oluşmasındaki en büyük faktörlerden oldu. Ama burada başkanımızın ve yönetim kurulumuzun, personelimizle, takımımızla son derece uyum içerisinde çalıştığı bir sezonu geride bıraktığımızı söyleyebilirim. Herkes elinden geleni yaptı. Küme düşmemiz kesinleşmesine rağmen teknik heyet olarak kalan maçları düşünerek burada kaldık. Kesinlikle 'düştük, toplanıp gidelim' düşüncesinde olmadık. Hala bu takımın başındayız. Bir şampiyonluğa aday takım nasıl çalışıyorsa biz de aynı şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Aramızdan ayrılanlar oldu.''

Lig'in tamamlanmasıyla birlikte kadro konusunda yönetime bir rapor verdiğini anlatan teknik direktör Vural, ''Kadro korunur ve transfer yapılırsa Konyaspor, 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e döner. Bu konuda Sayın Valimizden, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve diğer ilgililerden destek bekliyoruz'' diye konuştu.

Kadroda bulunan oyuncuların alacaklarının bir an önce ödenmesi gerektiğini de dile getiren Vural, ödemeler yapılmazsa bu oyuncuların hem bedavaya gidebileceğini hem de alacaklarını da tahsil edeceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor