Vugrinec sen ne ayaksın

Trabzonspor'un eski futbolcusu Davor Vugrinec, Fenerbahçe otobüsüne gerçekleştirilen saldırının ardından açıklamalarda bulundu.Hırvat basınına konuşan golcü oyuncu, bordo-mavili formayı giydiği dönemde kendilerinin başına da bazı şiddet olaylarının geldiğ

Vugrinec  sen ne ayaksın

Trabzonspor'un eski futbolcusu Davor Vugrinec, Fenerbahçe otobüsüne gerçekleştirilen saldırının ardından açıklamalarda bulundu.

Hırvat basınına konuşan golcü oyuncu, bordo-mavili formayı giydiği dönemde kendilerinin başına da bazı şiddet olaylarının geldiğini belirterek, o dönem Türkiye'de yaşadıklarını anlattı, "Takım arkadaşlarımın silah taşıdığını görünce dehşete düştüm" dedi.

Hırvat futbolcu şunları söyledi: "Benim takıma geldiğim sezondan önceki sezon takım şampiyonluğu son haftada Fenerbahçe'ye kaptırmıştı (1995-96 sezonu). Bu yüzden intihar eden bir taraftarımız oldu. Efsane kaptan Ogün, hayatına son veren taraftarlardan birisinin mezarına çiçek koymak istedi. Bu yüzden orada tehdit edildi. Sanırım oyuncuların maçı bilerek kaybettiklerini düşünüyorlardı".

Yaşanan bu tip olayların kendilerini de etkilediğini dile getiren Vugrinec, "Tehditler oluyordu. Bazı oyuncular korkuyordu. Sanırım bu tip olaylar yüzünden bazı futbolcular silah taşıyordu. Takım arkadaşlarımın silah taşıdığını gördüğümde şok geçirmiştim" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçların kendi döneminde de hep hararetli olduğunu belirten Vugrinec, sarı-lacivertlilerle oynadıkları bir maçtan da bahsetti. Vugrinec, "İstanbul'un 150 kilometre dışında bir otelde kaldık. Maçtan 6 saat önce stadyum dolmuştu. İnsanlar tuvalete bile gidemezlerdi" diye konuştu.

Fenerbahçe'ye yenildikleri bir maçın ardından yoğun güvenlik önlemleri ile korunduklarını belirten Vugrinec, "Dört gün kampın dışına çıkamadık. Bizi koruyan silahlı adamlar vardı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler