Volkan’ın açıklamaları hocasına soruldu

Fenerbahçe'nin Kalecisi Volkan Demirel’in kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “Belediyeler sokak köpeklerini temizlemeli yoksa bu iş bize kalacak” sözleriyle ilgili olarak yöneltilen soruyu cevaplayan Teknik Direktör İsmail Kartal, “Bugüne kadar her i

Volkan’ın açıklamaları hocasına soruldu
Fenerbahçe'nin Kalecisi Volkan Demirel’in kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “Belediyeler sokak köpeklerini temizlemeli yoksa bu iş bize kalacak” sözleriyle ilgili olarak yöneltilen soruyu cevaplayan Teknik Direktör İsmail Kartal, “Bugüne kadar her iki takım oyuncuları arasında fazla gerilim yoktu. Her iki takımda profesyonelce davrandılar. Teknik heyet arasında gerginlik yoktu. Centilmence güzel maç oldu. Bugüne kadar oynanan maçlara göre değerlendirdim. Sadece birkaç pet şişe atıldı. Volkan’ın açıklamalarını duymadım bilmiyorum. Bir izleyelim. Ona göre kararımızı veririz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor