Volkan Şen'den cevaplar

Trabzonspor'un bu sezonki transferlerinden Volkan Şen, Trabzon'da çok mutlu olduğunu ve bordo-mavili kulüp de var olan aile ortamının bir parçası olmaya çalıştığını söyledi. Şen, A- Milli Takımda olup olmama konusunda kimseyle polemiğe girmek istemediğini

Volkan Şen'den cevaplar

Trabzonspor'un bu sezonki transferlerinden Volkan Şen, Trabzon'da çok mutlu olduğunu ve bordo-mavili kulüp de var olan aile ortamının bir parçası olmaya çalıştığını söyledi. Şen, A- Milli Takımda olup olmama konusunda kimseyle polemiğe girmek istemediğini ifade ederek, görev verilmesi halinde elinden gelenin fazlasını yapacağını belirtti.

Karşılıklı verilen sözler nedeniyle Bursaspor ile deplasmanda oynanan müsabakada forma giymeyen Trabzonspor'un yeni transferi Volkan Şen, Trabzoncelli'lerin sorularını yanıtladı.

Bir taraftarın uyum sorununu aşabildin mi? sosyal yaşantıda büyük bir fark var mı? sorusuna, Volkan Şen, "Trabzon gerçekten çok güzel bir şehir* Takım içinde de aile ortamı var. Buradaki aile ortamının bir parçası olmaya çalışıyorum. Trabzon'da çok mutluyum. "ifadesini kullandı.

Bursaspor'da bu kadar başarılıyken neden Trabzonspor'u seçtin? sorusuna ise Şen, "Doğduğum, büyüdüğüm yerde uzun yıllar forma giydim. Artık hem benim açımdan hem de Bursaspor açısından bir kan değişimi olması gerekiyordu. Trabzonspor gerçekten çok büyük bir camia, teklifi hiç düşünmeden kabul ettim."yanıtını verdi.

 "KİMSEYLE POLEMİĞE GİRMEK İSTEMEM"
Başarılı olduğun halde bazen Milli Takıma çağrılmaman ya da çağrılınca ilk 11'de oynatılmaman için ne düşünüyorsun? Şeklinde yöneltilen soruya, başarılı oyuncu şu cevabı verdi. " Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Görev verilirse elimden geleni yaparım. Oynamıyorsam da sorunu kendimde ararım."dedi.

Çok iyi bir tekniğin var ama topu daha az ayağında tutman gerekmez mi? sorusuna Şene, "Neden bilmiyorum ama bu soru sürekli karşıma çıkıyor. Sonuçta ben hücum yapan bir kanat oyuncusuyum. Görevim topu taşımak. Bu görevi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. Tabi takıma zarar vermeyecek şekilde."

Başarılı oyuncu, futbolu bıraktıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun? sorusun ise "Şu an bunu cevap vermek için erken ,ailemle Amerika ya yerleşmeyi düşünüyorum. Boş zamanlarımda ise genelde evde zaman geçiririm. Play Station oynarım, kitap okurum, eşimle ve arkadaşlarımla vakit geçiririm. Ailemle veya arkadaşlarımla birlikte evimde olmak ve ayrıca futbol sahasında bulunmak, beni çok mutlu eder. "dedi 

Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyemiyorsun. O maçları televizyondan ya da stadyumdan izlerken ne his ediyorsun? Sorusuna, başarılı oyuncu, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadığım için üzgünüm. Ama ben olmasam da takımımız bu gruptan çıkacaktır. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Arkadaşlarıma bir kez daha bu kulvarda başarılar diliyorum " yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor